Return to Website

www.arabskamagia.blogspot.com

Можете да отправяте своите въпроси и коментари тук

Въпроси и коментари
This Forum is Locked
Author
Comment
Откриване на магия?

Здравей. Харесвам много блога ти и имам няколко неизяснени въпроси. Надявам се ,че ти би могъл да направиш една добра статия за моите въпроси или би отговорил. Чела съм доста по форумите , както и съм комуникирала с различни практици ,че при откриване на някаква предметна магия трябва да не се пипа или поне не с голи ръце. Добре , но не ми е ясно защо. Би ли обяснил ,защо трябва да не пипаме с голи ръце откритата магия? Друго което ме интересува е по-скоро информативно за арабската магия. Интересно ми е да знам как практиците откриват магии (информативно) .
Ще се радвам много ако получа отговор или статия свързано с тези теми.
Продължавам да следя блога ти и много се радвам ,че има хора като теб които са толкова добре запознати!

Re: Откриване на магия?

Здравей. Една от основните причини поради която избягвам да пиша по темата за развалянето на магии е, че с това се спекулира най-много от некоректни "специалисти" и шарлатани. Освен това съм наблюдавал доста абсурдни случаи, когато например на човек се отговори, че няма нищо правено и проблемите му не са вследствие на такава намеса, той освен че не вярва се и сърди, защото много държи проблемът да не е в него, а да се дължи на външни фактори или иначе казано да си търси оправдание за житейските несгоди. Разбира се има и ситуации, при които наистина става въпрос за някаква направа, но съвсем отговорно мога да кажа, че тези случаи са много малко. Ако се замислим е и логично, защото при цялото море от мошеници правещи под път и над път магии и чудесии, няма как фалшивите им влияния да действат - нито за правене, нито за разваляне. Едва шепа са тези хора със запазено познание, пръснати из слабонаселени места и отдалечени краища имащи реални възможности, за които може да се каже, че са наистина вещи, но дори и те са вече на изчезване.

Някой би запитал, ако все пак знаеш, защо не споделиш, не е ли грешно да не се помага на онези които имат нужда. На това бих отговорил, че много често се случва да попадам на поредната медийна изява на атрактивен окултен/езотеричен циркадцжия, който прочел нещо публикувано във форумите или сайтовете, освен че нагло го краде за да изкарва дивиденти (не че може да го използва правилно) профанизира познанието, което намирам за крайно обидно и низко. Все пак без необходимото отношение, а дори и уважение в магията няма как тези неща да се получават. Поради тази причина не искам да споделям публично или току-така да разпространявам практики, които могат да се използват некоректно. Колкото мога и според познанията ми обаче ще се опитам да дам адекватни и задоволителни отговори.

По отношение на откриването на магии в арабската традиция се използва т.нар. проверка по Коран или номерологични изчисления (използвано от ходжите), отделно съществува и цяло звено от ритуални практики използвани за целта чрез получаване на отговор/прозрение в сън или наяве.
Тук съм публикувал една подобна и съвсем проста:
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=3443

В народната традиция също съществуват различни гадателски или ритуални методики, било с яйца, вода, в някои случаи восък и други. Като цяло едно от най-сигурните доказателства за наличието на нещо правено е, ако е намерен физически предмет или странна вещ в дома ни, за която нямаме обяснение - съответно заровени или подхвърелени парцали, косми, кости, възли, билки, гвоздеи, наръсена пръст, подлята течност, муски и множество други вещи и комбинации между таквиа. Разбира се не е изключено и някой да си прави умишлена шега или шантаж. Ако подобни предмети обаче са реални магии, то основната причина поради която не бива да се пипат с голи ръце е, че те обикновено действат чрез пряк контакт - прекрачване, настъпване, докосване, поглъщане и пр. Съответно има и такива неизискващи контакт с жертвата, за които които освен гореспоменатите методи за откриване, до известна степен може да се преценя и при наличието на дадени или характрни признаци и симптоми (влошено здраве, необясними инциденти и т.н.) Надявам се тази информация да ти е полезна, макар едва ли да казвам нещо което да не е дъвкано и разисквано многократно.

Re: Откриване на магия?

Благодаря много за изчерпателния отговор!

Re: Откриване на магия?

Поздравление за форума много ми хареса има неща много сходни с моите,намиране на разни вещи,заровени и на открито понякога ми се иска да мисля,че е за сплашвана ама едва ли е така защото веднага след това започва да оказва влияние.

Re: Откриване на магия?

Можете да снимате подобни намерени заровени вещи и да ги публикувате тук или изпратите на емайла ми за да се види какво представляват. Докато при муските съвсем лесно може да се разбере (по съдържанието) за какво са и дали изобщо са обект на магия, при останалите или т.н. предметни магии е много по-трудно, тъй като едва ли има човек който да е запознат и наясно с всички влияния извършвани по земите ни, но все пак има характерни предмети които са показателни за запознато око.

Re: Откриване на магия?

Здравейте,намирала съм конци най различни не съм снимала,другото което съм намирала е пирони забодени в земята и още други такива гадости.Но сега ми се струва че ми се пръска и нещата не вървят много добре.

Re: Откриване на магия?

Здравейте ,
за първи път ми казаха преди няколко дни,че имам направена магия ...
не съм намирала странни неща или поне като се замисля не се сещам.Странното е ,че вече 1 месец не мога да спя -събуждам се посред нощ към 2-3 часът и оттам нататък няма заспиване до сутринта .Както си стоя и много рязко ми се сменя настроението -както съм весела и изведнъж избухвам в плач .Ако може да ми помогнете или да ме насочите как да променя това състояние ще Ви бъда много благодарна !А ако ми кажете и как се развалят вече направени магии и кои би могъл да се занимава с такива неща и защо го прави ?
Леенето на куршум има ли нещо общо с магиите ?
Благодаря предварително !!

Re: Откриване на магия?

Повечето (ако не всички) врачки и ясновидци непременно ще ви кажат, че имате магия или поне ще се опитат да ви го внушат. Бих ви насочил първо да търсите професионална помощ от квалитетен психоаналитик. Зад 98% от всички случаи на "магии" стои просто нуждата да се сподели с някои и да се потърси морална и духовна подкрепа, нищо повече. И тогава проблемите се решават като с магическа пръчка. За българина обачв е такъв срам да потърси подобна помощ, за сметка на това обожава да обикаля по по циркаджии и бездарни акьтори, парадиращи, че са спасители чудотворци.
С леене на куршум не се развалят магии, който твърди обратното лъже!

Магия при смърт

Здравейте,много ми харесва начина,по който обяснявате нещата и повярвах във вашата почтенност.Затова си позволявам да споделя:наскоро почина наша близка-млада жена на 42год.Наскоро беше ходила на профилактични прегледи,всичко било наред,от нищо не се е оплаквала...изведнъж-инфаркт.Майка и ходи при радиестезист/извинете,ако неправилно изписвам думата/Ивелин от Добрич.Той и още една врачка са казали ,че има направена магия от арабин.Как може да се провери това,дали наистина причина за смъртта на тази млада жена е магия.Ако имате възможност свържете се с мен на личния ми е-мейл,за повече подробности.Сърдечно ви благодаря за отделеното време.

Re: Магия при смърт

Здравейте,
съжалявам за загубата на вашата близка. Няма как да направя проверка на починал човек, а при такъв край не виждам смисъл да се търси. Дори и да има, не знам каква утеха би ви донесла тази информация.

Re: Магия при смърт

Благодаря Ви за бърсия отговор! Прав сте,и аз мислех,че няма смисъл,но като гледам майката колко скърби,може би истината ще бъде някаква утеха.Затова и си позволих да Ви пиша.Майката на починалата млада жена споделя,че в последните си дни тя/покойната/е била доста унесена,уморена.А потърсените специалисти твърдят,че магията е професионална/дори са направени 9 такива/.Никога не съм вярвала в подобни неща,но...от каво си отиде това младо момиче?При това -това е втората им дъщеря,първата е починала от рак преди 7 години.Просто се опитвам да им помогна по някакъв начин.Казват ,че магията е поръчана от жена в Норвегия/покойната беше омъжена там/.Ако все пак имате възможност да направите нещо по въпроса -ще ви бъдем много благодарни и ще възнаградим усилията ви подобаващо.Благодая Ви!

Re: Магия при смърт

Както казах няма как да проверя за починал. За съжаление много хора си заминават от болести, било поради стрес, начин на живот или други причини. Не зад всеки случай стои магия, не че не е възможно. Тези думи за направени 9 магии ми се струват не особено реални, не знам как точно са успели да го установят, но за мен звучи съмнително. Единственото което е странно е това, че са изгубили и предно дете. Обикновено магии се правят с някаква цел, дали имотна облага, отмъщение, наказание и пр. Говорете с родителите и ги питайте дали имат някакви съмнения за евентуален недоброжелател - явен или прикрит, за намирани странни вещи в или около дома на починалите или други странни събития.

За да не разтягаме тази тема можете да ми пишете на имейла: arabskamagia@abv.bg

Благодаря Ви

Сърдечно Ви благодаря за отделеното време и предоставения и-мейл.Останете си със здраве!Успех!

Re: Благодаря Ви

Към потребителката, която последно писа с предполагаемата магия с мрежи и конци под леглото - това са единствените координати на които можете да се свържете с мен:
скайп: arabskamagia
имейл: arabskamagia@abv.bg

Всякакви други имейли и контакти не принадлежат на мен и няма как аз да ви отговоря там.

Re: Откриване на магия?

Здравейте , днес намерих нещо в дома си зад една семейна снимка,която е голям формат и на нея сме изобразени аз,брат ми и родителите ми, на тази снимка сме все още деца.Самата рамка и снимката в нея са с размер А4 ,днес реших да си припомня детските години и да покажа тази снимка на брат ми,но изведнъж част от рамката се счупи и самата снимка се плъзна в ръцете ми заедно със стъклото ,а зад нея се видя огромен лист с арабски букви.Не разбирам какво е това , никой от моето семейство не го е слагал там.Сигурна съм ,че е вид заклинание ,но не знам какво.
Имам го на снимка ,за съжаление в първия момент го докоснах и после си измих ръцете със светена вода,както и напръсках самият лист и снимката.Сега не знам какво да го правя ,да го горя ли или да го сложа в черна торба и на боклука. Правили са ни десетки магии,на мен лично са ми правили и вуду и какви ли не гадости докато живеех в Ю.Америка, така че няма да се изненадам ако това е нещо много лошо.

Re: Откриване на магия?

Здравейте,
снимайте намерения лист и ми изпратете изображението, защото без да го видя и разчета няма как да отговоря за какво точно е и дали изобщо е истинско.

Можете да качите снимката тук или да ми я пратите на: arabskamagia@abv.bg

Re: Откриване на магия?

Току що го изпратих на email-a Ви,заедно с кратко обяснение!Благодаря предварително.И прекрасен ден ви желая:-)

Re: Откриване на магия?

Здравейте, преди време открих странен предмет в дамската си чанта. Представляваше черно плетено цвете от прежда на една кука. Приличаше на онези декорации, които слагат по зимните шапки. С тази разлика, че нямам подобна шапка и няма как случайно да е попаднало в чантата ми. Няколко дни преди това бях на гости на майката на приятеля си - те са араби, сирийци. Сега ме гложди мисълта дали тя не ми е направила някава магия с този предмет и каква цел преследва с това. Озадачена съм, защото черно плетено цвете е странен предмет, не е типичните косми или кости. Споделете моля това магия ли е според вас, или си въобразявам. Ако е магия, за какво е? И как може да се развали? И защо ще я сложят в чантата ми, идеята на магията не е ли да е скрита и да не се намери? Аз намерих цветето, когато бях навън. Нямам мноо време да го оглежнам и го хвърлих на земята. Бях го пипнала с ръце. Благодаря предварително.

Re: Откриване на магия?

Здравейте!
Това, което сте намерили е доста нетипичен предмет за магия, но ако няма никакво адекватно или разумно обяснение за попадането му в чантата ви, то определено изглежда съмнително. Трябва да се знае и друго, повечето контактни магии изискват предметният носител да бъде скрит на невидимо за човека място, така че, ако недоброжелал е решил да ви прави нещо, то би се постарал да го сложи на място, на което няма да го откриете лесно.
Най-вероятно не съществува основание за притеснение, особено и ако вие самата не сте засегната от някакви нещастия, болести, инциденти или други подобни, които обичайно съпътстват потърпевшите от негативни въздействия.

Re: Откриване на магия?

Много ви благодаря за бързия отговор. Успокоихте ме. И на мен ми се видя странно да е магия, пък и то скрита толкова небрежно. Може би е паднало от някъде, не знам и аз. А иначе възможно ли е да има някакъв подобен арабски талисман или друг магически предмет, не непременно магия?

Re: Откриване на магия?

Да, възможно е.

Re: Откриване на магия?

Здравейте, мисля , че тук бих могла да получа отговор на въпрос от 2012

2012 г. Правих ремонт и си мисля че от первазите около входната ми врата ( на апартамент от блок ) намерих следното нещо :
беше завито в хартия от рекламен тефтер ( така че от външната страна се виждаше част от името на фирмата ) на фирмата в която работих
беше смачкано на топче
видях го изпаднало на земята
ОТВОРИХ ГО ТОПЧЕТО ХАРТИЯ
вътре имаше или парче сапун или парче свещ мисля че беше зелено на цвят през средата превързано с намотан червен конец
стреснах се
веднага се обадих на сестра си и тя ме посъветва да го изгоря
в метален съд го запалих точно пред входната си врата там където го намерих
залях го със спирт и го запалих но от долната страна не изгоря съвсем
взех го и заедно с металния съд го изхвърлих в рекичка
В АПАРТАМЕНТА ЖИВЕЯ САМО АЗ !
1)НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ - КАКВА Е БИЛА ТАЗИ / ПРОСТОТИЯ / МАГИЯ ?
2) КАКВО СА ИСКАЛИ ДА МИ ПРИЧИНЯТ ?
3) СЛЕД КАТО СЪМ ГО ПИПНАЛА ДАЛИ СЪМ УСПЯЛА ДА НЕУТРАЛИЗИРАМ МАГИЯТА ? ЛОШАТА МИСЪЛ КАТО СЪМ Я ГОРИЛА ( НЕДОГОРЕНА СЪВСЕМ ОБАЧЕ ) И ПОСЛЕ ИЗХВЪРЛЕНА ?
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Re: Откриване на магия?

Здравейте!
Ще се опитам да ви отговоря на запитванията.
1) Подозирам, че не става въпрос за реална магия, а по-скоро за някакъв нескопосан опит за такава, шега или опит за сплашване.
2) На този въпрос ще ви отговоря с друг въпрос - откакто намерихте предметите настъпила ли е някаква видима промяна в живота ви или в определена сфера от него?
3) Ако приемем, че е магия, не всички такива се развалят с изгаряне, макар функцията на огъня да е пречистваща, но по-скоро сте постъпили правилно. А и ако в настоящия момент (2-3 г. след намереното) нямате някакви сериозни проблеми, очевидно сте се справили успешно.
Надявам се отговорите да са ви били полезни.

Re: Откриване на магия?

Здравейте Rain!
Благодаря ви за отделеното време :-)
1) .... със сигурност зная , че не е имало причина да ме сплашват - за мъж ( дълги години преди 2007 не съм имала връзка с мъж, а 2007-2008 беше за кратко и там друга жена не е имало; за пари ( нямам ) или за пост в работата според мен не е имало защо
да се чуди човек какво са видели в мен та са завидели, да бяха ми казали и на мен

2) откакто намерихте предметите настъпила ли е някаква видима промяна в живота ви ?
- подозирам че "това нещо " е направено в периода 2005-2012г до момента на намиране ( правя това заключение по годината на напечатване на този рекламен тефтер от където е листчето )

-промяната най-скорошната е че фирмата в която работих 14 години затвори / спря да работи през юни 2014

- от 2007 - 2008 няколко месеца, не съм имала връзка с приятел ( а аз съм неомъжвана , родена 1970г. !!! )

- много трудно с големи проблеми ми се случи ремонта през 2012 г. ( започваха майстори пак ги отпратих и т.н. но прдполагам това е характерно за всеки ремонт може би )

друго не бих могла да кажа

3) Ако приемем, че е магия, ..............очевидно сте се справили успешно - очевидно(за мен ) неуспешно се развива живота ми защото не съм се срещнала с партньора в живота си и нямам дете/ деца , НО това дали се дълни на "намереното нещо " не бих могла да кажа че е така защото аз така или иначе не срещнах половинката си и той мен до преди 2005 г.

И аз не зная дали някаква намеса е променила стечението на живота ми или първоначално живота ми е бил определен да протече по този начин САМО ЗНАЯ , че е добре човек да си намери половинката и аз искам да съм от тези човеци :-)

:-)

Re: Откриване на магия?

Здравейте,

искам да попитам за майка ми ...от няколко години все нещо се случва със здравето й.... вчера ми каза,че пред магазина в който работи преди 2 год е намерила забити пирони и ги е изхвърлила....оттогава първо си счупи крака, беше 1 г с пирони в глезена и адски болки....и след 1 г откриха рак, само че вс е съпроводено с огромни болки отново и просто не вървят нещата на добре....не искам да отдавам болестите на магий, но все пак това с пироните ме притеснява при все как вървят нещата.....

Благодаря предварително