Return to Website

www.arabskamagia.blogspot.com

Можете да отправяте своите въпроси и коментари тук

Въпроси и коментари
This Forum is Locked
Author
Comment
родово проклятие

Zdraveyte!Iskam da Vi pozdravia za unikalniia blog,koyto ste napravili.Bih iskala da Vi popitam vazmozhno li e da se proveri nalichie na rodovo prokliatie?I ako se potvardi nalichieto mu,ima li nachin da se razvali?Tay kato roda veche varvi kym prikliuchvane,niama izgledi za naslednici.Blagodaria Vi predvaritelno za otgovora!

Re: родово проклятие

Здравейте! Радвам се, че блогът ви харесва. По отношение на т.нар. родово проклятие трябва да кажа, че съм скептично настроен, защото в близките години това се превърна в запазено клише с което врачките масово плашат хората, както и с подобни нему заучени фрази за печелене на лесни пари. Тъй като говорим за влияние, което предполага наличие на честа смъртност в рода, то при наличие на такава вече може да се допусне, че евентуално има замесено нещо. Въпреки това не е задължително магия или проклятие да стои в основата на проблема. Иначе вярвам, че няма нещо което да не може да се развали, макар че зависи от дадени фактори и стига разбира се да не са нанесени непоправими щети.

Ако желаете можете да ми разкажете малко по-подробно за ситуацията на имейла, а вече ще ви дам повече насоки, ако е в компетенцията ми.

Re: родово проклятие

Обръщам се към всички, които смятат, че са жертва на т.нар. "родово проклятие".
Не знам кой ви мъти главите с глупости, но родово проклятие нямате!
Защо ли? Защото това не се практикува от сигурно цял век вече. Независимо, че все още у нас има хора със запазено подобно познание, вероятността да сте потърпевши на подобно е по-малка от това да спечелите 6-ца от тотото. Започнете да мислите трезво или поне потърсете специализирана психологическа помощ. Какви са тези проклятия под път и над път? Нима според вас зад всеки ъгъл ви дебне по един зъл вещер, които ви праща магии? Наистина ли?!

Вземете се в ръце и спрете да вярвате в измислиците на врачките, които се чудят по какъв начин да ви оскубят като щавено пиле.

Няма да допускам повече теми и коментари за родови, фамилни, лелини и вуйнени проклятия. Помощ ще бъде оказвана, но само при наличие на реален проблем.

Re: родово проклятие

rain прави сте за много неща в поста си,и аз съм на мнение,че се плаши за родово проклятие само заради паричките,превръщаш се в банкомат и.....за това трябва да имаме силна вяра в Господ,Аллах мисля,че каквото той е отредил това ще стане.Вярвам,че има хора които се занимават с магии и не са малко и те моля качи нещо което да предпазва или някоя молитва.Ще съм благодарна!!!