Return to Website

www.arabskamagia.blogspot.com

Можете да отправяте своите въпроси и коментари тук

Въпроси и коментари
This Forum is Locked
Author
Comment
Нуждая се от помощ

Здравейте, аз не съм намирала нищо съмнително..и да съм намирала може да не съм обръщала внимание..но от няколко месеца изведнъж всичко започна да се срива около мен ..отношения с приятели...бизнеса ми който в момента се опитвам да спася със зъби и нокти и за който нама причина да не върви добре..не знам..моля ви за консултация...найстина ми е много спешно

Re: Нуждая се от помощ

Здравей, Ани.
Аз съм по същия начин като тебе, и аз се боря със зъби и нокти едвам издържам вече, сили нямам. Посетих родината на моя съпруг за два месеца, докато всичко беше добре след петнайстия ден, всичко се обърна. Не знам към кого да се обърна, кой може да ми помогне, аз си мисля че магия имам все пак аз посетих арабска страна, там както знаете повечето са такива и магий правят.
От този ден до сега, моя съпруг не ме слуша и прави каквото си иска, всичко обратно. Той започна да разговаря с други жени, иска да ме напусне и не ме уважава. Понякога става така че ме обижда без да съм му направила нищо, във нищо не получавам грам уважение и подкрепа от него.
Не знам дали имам магия но ако имам искам да я премахна, не издържам вече една година става, аз се съсипвам всеки ден се повече и повече, не знам на къде да отида.
А преди бях толкова добре, излизахме,получавах всичко от него и си мислих че цял живот ще бъдем заедно. За седем годин браг,бяхме щастливи и вече не знам дали утре ще е до мен или ще си тръгне.
Ако има някакъв начин, искам да си върна живота както беше преди, щастлива.