Return to Website

St Mary Macedonian Orthodox Church Forum

Forum for St Mary Macedonian Orthodox Church web site visitors

Forum za posetitelite na St Mary Macedonian Orthodox Church web site 

St Mary Macedonian Orthodox Church Forum
Start a New Topic 
Author
Comment
Academic Support for International Students

My son is struggling to adapt to the foreign school system. Is there a reliable Ukrainian online school that provides academic support and flexibility?

Re: Academic Support for International Students

It's a common challenge. You should look into ATSchool. Their online programs are designed to support Ukrainian students abroad, allowing them to study remotely at a comfortable pace while keeping their Ukrainian educational track.

Re: Academic Support for International Students

Ahoj, když jsem četl o tom, jak tvému synovi dělá problémy adaptace na cizí školní systém, vybavil se mi vlastní příběh, kdy jsem byl úplně zahlcený učením před důležitou zkouškou a nešel mi vůbec koncentrace ani motivace. Při hledání způsobu, jak si na chvíli odpočinout a ulevit od stresu, jsem narazil na vegas hero a zaujalo mě, že hráči z Česká republika tam mají speciální bonusy. Zkusil jsem pár her a nejdřív jsem tam párkrát prohrál, pak přišel větší risk a slušná výhra, která mi dodala dobrou náladu a motivaci pokračovat. Někdy krátká pauza a změna pozornosti opravdu pomůže znovu nabrat síly a lépe se soustředit na důležité věci jako učení.