Return to Website

St Mary Macedonian Orthodox Church Forum

Forum for St Mary Macedonian Orthodox Church web site visitors

Forum za posetitelite na St Mary Macedonian Orthodox Church web site 

St Mary Macedonian Orthodox Church Forum
Start a New Topic 
Author
Comment
Κάθετος προσανατολισμός των μηχανών στα ράφια.

Έχω μια ερώτηση σχετικά με την εργονομία: Έχω παρατηρήσει ότι αν παίζω για πολλή ώρα οριζόντια στο tablet μου, τα χέρια μου μουδιάζουν. Δεν λαμβάνουν υπόψη οι προγραμματιστές κουλοχέρηδων τον κάθετο προσανατολισμό; Όλα τα μηχανήματα είναι σε οριζόντια λειτουργία.

Re: Κάθετος προσανατολισμός των μηχανών στα ράφια.

Όταν ένας ιστότοπος εμφανίζει την ένδειξη "ανεπαρκή κεφάλαια" κατά την προσπάθεια ανάληψης, παρόλο που το υπόλοιπο φαίνεται θετικό, συνήθως σημαίνει ότι ορισμένα κεφάλαια έχουν παγώσει σε ένα ενεργό μπόνους ή σε αναπάντητα στοιχήματα (για παράδειγμα, εάν τοποθετήσατε ένα στοίχημα σε ένα ζωντανό γεγονός που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί). Ενδέχεται επίσης να προκύψουν τεχνικές καθυστερήσεις. Στο https://betonredofficiel-dk.com/da-dk/ , το καλύτερο online καζίνο σήμερα, το υπόλοιπο χωρίζεται σε "Πραγματικά", "Μπόνους" και "Σε Εκκρεμότητα". Υπάρχει ένα εικονίδιο συμβουλής εργαλείου στη διεπαφή. Για να το κατανοήσετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα "Μπόνους" ή "Ιστορικό Στοιχημάτων". Θα δείτε πόσα κεφάλαια είναι ενεργά σε μπόνους και πόσα είναι διαθέσιμα για ανάληψη. Εάν δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε με την υποστήριξη: "Δείξε μου μια ανάλυση του υπολοίπου μου". Θα πρέπει να σας στείλουν έναν πίνακα που να δείχνει τα διαθέσιμα, τα μπόνους, τα εκκρεμή και τα παγωμένα. Ποτέ μην επιχειρήσετε να κάνετε ανάληψη περισσότερο από το διαθέσιμο υπόλοιπό σας - αυτό θα προκαλέσει σφάλμα. Εάν έχετε εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις μπόνους, αλλά τα κεφάλαια εξακολουθούν να είναι παγωμένα, ζητήστε μη αυτόματη αποδέσμευση. Μερικές φορές πρέπει να περιμένετε έως και 24 ώρες μετά το στοίχημα για να ενημερωθεί η κατάσταση.